Inflyttningsfest

ännu mera klagomål på dålig uppdatering. men ni måste ju förstå att jag är en upptagen människa !!!!!!!!


är hos pippo, han är kyng.

Får väl även ägna ett grattis till Hannah som fyller år idag. Sweet sixteen





omnia vincit amor


hos andreas

Sitter nu hemma hos pippo med Honom och patrik. Bea fyllde ju även 18 idag, GrattisGrattis.
nu kom även Bea och Marri..

Ikväll blir det väl mys osv :)
pusspådet




skula

Chacha bloggen!

Skolan kändes ju inte allt för nödvändig idag då vi hade 2 lektioner. På den första så klippte vi ut lite grejer och klistrade på ett annat papper och på den andra kollade vi på en fruktansvärt ofräsh film, ovärt?

Nu är jag iaf hemma. håller på att laddar ner alvin and the chipmunks 2 och lyssnar på musik.
Imorgon blir det Göteborg och Avatar 3D med Perra och co..

Puss&hej.. i guess

fest hos Anna


Gomörra hörra? hihi mog1

Nu börjar klockan närma sig 5 och jag ska klä på mig och gå 2 härliga km ner till Grebbestad. Genom att inte ha sovit en blund så hoppas jag kunna vända tillbaka mitt dygn. Tänkte att det får bli skola till veckan osv så känner att det hade varit en fördel faktiskt.

jaja, nu ska jag iaf klä på mig och försöka komma iväg utan att väcka hela huset :)

Puss&hej

bra uppdatering. yesyes

Jag är bäst på att skriva här? right..?

Nu ligger jag iaf hemma i sängen och har allmänt skittråkigt. Har varit på bio idag med Martin Patrik och Andreas.. Bion var väl inte den bästa (snabba cash).

Ska för övrigt ner till Andreas klockan 6 imorgon bitti och tvinga honom att göra frulle till mig. tror dock detta projektet kommer misslyckas ganska grovt då hans morgonhumör lär spela in en ganska stor roll.. Men eftersom jag alltid är så snäll och glad så får jag väl försöka smitta av mitt braiga humör på honom.. Önska mig lycka till! :D

Idag fyller ju även Ronja år. så får väl säga HIPP HIPP HURRA och Grattis ;)




Sitter även på pappas dator och därför bildbrist så får bli en gött gammal bild !  CIAO

chacha

Taggad på norefjäll! yesyes :D

jag kan min grej

doa

jak er sjuk..

Sitter och spelar DOA (dead or alive) med Andreas, vem tror ni vinner? - jo jag! :D

på återseende alla mina bloggläsare. jag vet att ni älskar mig..

pusspuss

pippo är elak

cha cha bloggen !

har börjat få väldiga klagomål på dåligt uppdaterande ? I DONT UNDERSTAND WHY.

Ville mest säga att "pippo" är elak och att hans så kallade smeknamn är bland det fjolligaste jag hört :)
Ligger även snus över hela min lägenhet efter honom? trevlig kille va? - njaa skulle inte tro det....


På återseende Pusspuss osv !

bättre dagar

chacha bloggen!
förlåt för att jag varit så dålig på att uppdatera men har inte haft tid helt enkelt.
I torsdags blev det så att jag och anna åkte in till lägenheten och sedan kom Sebbe också. Vi kollade på tv osvoch sedan kom vi på att vi var hungriga och då fick vi för oss att vi skulle till donken, men det gick ingen buss förens 05.05 så vi gick ner till Viktor och kollade på film (ja det var jävligt kallt att gå). Sedan tog vi fem över fem bussen till torp och åt. Och förövrigt så kom jag fram till att mitt kort var borta.. Sedan så åkte vi hem till Viktor igen och drack varm oboy och sedan blev det skolan en sväng. Men pga min övertrötthet där så var inte folk allt för taggade på mig så jag gick hem och la mig ist. Hur som hellst så vaknade jag vid halv 4 med ångestkänslor eftersom vi skulle ha tagit 2 tåget hem för att hinna till anna. Hur som hellst så fick iaf jag och sebbe skynda oss ner till centralen för att hinna med tåget (som förövrigt var försenat vilket inte är en ovanlighet när det gäller v-trafik). Ja.. kom iaf hem och allt fixade sig tillslut. Det blev en toppenkväll hos anna med dans, sång, skratt, kidnappade lampskärmar, sönderdansad lampa och såklart KILLEN!
Imorse mådde jag redigt bra och hemma i sängen med godis och film var det enda som kändes rätt. Så det är mer eller mindre vad jag gjort idag.

Nu tänkte jag iaf gå ut och gå en sväng och sedan troligen lägga mig eftersom jag redan somnat 2 gånger till filmen.

Tack alla för en super kväll igår !



Omnia vincit amor

I thailand 07. Denna bilden tog för att dom ville ha med mig i deras broschyr utav någon anledning. Lägg märke till svullnaden i ansiktet.. Så kan det gå om man har solexem. Tummen upp !


Bild ifrån Thailand -07. Var svullen och jävlig i ansiktet pga solexem. Bäbis elefanten är ju förjävla söt ;)

I lägenheten

Chacha bloggen!

Nu är jag och Anna inne i lägenheten. Jag har precis ätit en jätte god macka med massa gott på (ja den såg jävligt äcklig ut men god var den). Sebbe kommer snart hit också, han ska med och skuygga Anna imorgon så :) Anna tog med sin dator för att kunna blogga (geek). Så nu sitter vi vad varsinn dator och grejar. Har precis gjort en kopp kaffe, ska nu sätta mig vid balkongen och dricka den vilket ska bli jävligt gott : )

To be continued....



västtrafik suger

Var en jävligt go promenad förut. Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska gå så att jag kan åka upp till tåget och åka hem. Home sweet home. Ska handla och så först bara.
Hoppas tågresan går bättre idag än vad den gjorde igår bara. Först var tåget 20 min försenat sedan fick det bara köra i 30 km/h pga av spårfel och sedan gick det inte heller längre än till munkedal där det ist skulle komma en ersättningsbuss men det orkade jag inte masa med så pappa fick komma till munkedal och hämta oss istället :) Men som alla vet så funkar ju inte alltid västtrafik felfritt ;)

jaja, nu ska jag iaf packa det sista och sedan dra !

kjamiZz


Omnia vincit amor..

..

chacha bloggen !

har precis gått upp ifrån min varma och goa säng. Tänkte att jag skulle gå ut och ta mig en lång promenad faktiskt (!?)
Senare idag så blir det hem till lägenheten i uddevalla med AnZii. Och då kommer även första Hissar/dissar listan ut! Wohoo.

Sitter just nu för övrigt och lyssnar på higher med (idol) erik.. kan väl även erkänna att jag sjunger som en kossa till den :D
Nej nu ska jag klä på mig och gå ut!




Omnia vincit amor

lets get started

Första Hissar/dissar listan kommer ut på torsdag 7/1

Wait and see


planer

Chacha bloggen! det var jag igen..

Ville bara berätta att Anna (ah ni vet min kära vän som även är bloggerska) ska sova hos på nu på torsdag till fredag. För hon börjar ju skolan sent och då är det ju inte så jävla rockigt att ta 7 tåget.. Själv så börjar man ju skolan vid halv 9. WOHOO. känner mig väldigt taggad inför detta spektakel. Får ju ifs träffa Matildus och Daniel (jonas) det var ju ett tag sedan nu så det ska bli trevligt.
Carnevalen sommaren -09
 Slänger även in en bild på mig och Anna för att piffa upp det hela lite

Premiär..

Chacha bloggen!


Mitt första inlägg och jag vill bara informera er alla mina läsare att jag är bäst. Jag planerar nu att slå ut Dessie och kenza och hela högen ifrån toppen och ta över denna. Tror ni jag kommer lyckas eller ?
 
Nu sitter jag i sängen och är jävligt stolt över mig själv. Är även jävligt taggad inför fredag och en troligtvis awesome fest hos min kära vän och bloggerskan Anna ( www.annathuresson.blogg.se). Vilka ska dit?

Pusspuss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0